Janet 072-301 94 22 info@workitsimple.se

Det är jag som är Lotta Carlberg.
2011 startade jag mitt företag. Det jag saknade då var en utbildning där jag kunde få lära mig hur jag skulle kunna digitalisera mitt företag. Min dröm var att kunna arbeta hemifrån. Jag fick söka efter information på engelska, lyssna på massor av webinar, leta på YouTube. Det tog både tid och energi att sammanställa allt och försöka omvandla det till mitt egna företag.
Nu har jag tillsammans med Janet samlat allt vi lärt oss under åren för att underlätta för dig. Vi lär ut hur du ska göra och hur du kan använda våra verktyg i ditt egna företag.
Idag arbetar jag även med Videomarknadsföring på Capevi Media Group www.capevi.se och utbildar företagare i hur de kan nå ut via sociala medier genom att producera videofilmer. Jag älskar att bryta ner det tekniska och lära ut det på ett enkelt sätt.
Har du frågor kontakta mig på 070-204 19 06 eller info@workitsimple.se
Love Lotta Din framgång = Min glädje

Janet Nielsen heter jag.
Sedan 2012 driver jag företaget Kreativa Chefen, www.kreativachefen.se, där jag hjälper chefer att bli modiga ledare med fokus på att effektivisera så att tid finns för att utöva ledarskap som är involverande, bygger på tillit och hållbara team.
Hjälper också ensamföretagare (vilket jag lägger mer och mer tid på) att nå sina mål, hitta tid och ta sig ur företagarekorrhjulet. Föreläser, coachar, handleder och är mentor.

Bakåt i tiden har jag bl a gett ut en e-bok, jobbat som chef i många år och är även utbildad sjuksköterska.

Jag har gått ett flertal ledar-, marknadsförings- och säljutbildningar, både digitalt och IRL. En styrelseutbildning står på agendan också under 2018. Har under många år omsatt mina kunskaper i olika verksamheter, vare sig det handlat om eget företagande eller i anställningar som chef.

Mellan åren 1999 och 2006 drev jag företag för första gången. Jobbade då med marknadsföring, försäljning och coaching av företagsledare.

Med de olika utbildningar och erfarenheter jag har, alltid med människan i centrum, törs jag säga att jag är riktigt bra på att hjälpa andra att marknadsföra, sälja, prissätta och jobba med målsättning. Samt att hålla fokus ända fram till målsnöret. Att bygga goda relationer är mottot i allt jag gör.
Allt börjar med vår attityd och att du hitta vårt ”varför”.

Precis som Lotta, har jag jobbat för att bli mer och mer digital i mitt företagande. Därför är jag nu så glad att Lotta och jag, tillsammans, skapat nyckeln som du nu kan kopiera och använda för ett framgångsrikt företagande digitalt.

Lotta och jag har samarbetat, av och till, i snart 5 års tid. Vi kompletterar varandra, fullt ut, då vi har olika kompetenser som tillsammans ger en helhet i vårt gemensamma företag WIS Business School.
Vi har både ”vadet” och ”huret” till 100%!
Vill du komma i kontakt med mig, ringer du 072-301 94 22 eller mejlar till info@workitsimple.se

Har du en fråga ställ den här under.

2 + 11 =